Var och Hur

Medlem:
Som medlem hos oss har du tillgång till klubbområdet för träning. Vi har två planer som används för klubbens tränings-, kurs- och tävlingsverksamhet.

Agilityplanen:
Här står agilityhinder ute nästan året runt, med undantag några få vintermånader. Ungefär hälften av hindren ägs av SBKs Stockholmsavdelning, resten av Stockholms Hundungdom. Vi har tre organiserade träningsgrupper. Läs och följ våra enkla regler för agilityplanen här.

Stora planen:
Här tränar vi lydnad, brukslydnad, rallylydnad och annat. Det finns ett par lydnadshopphinder och ett "plank" man kan gömma sig bakom. Om du vill låna rallylydnadsskyltar, kontakta TUF. Sedan början av november 2015 finns även ett antal äldre agilityhinder på den här planen för att möjliggöra träning parallellt med verksamhet på agilityplanen. Agility är den gren som flest av klubbens aktiva medlemmar ägnar sig åt. Samtidigt är agilityplanen ofta upptagen av kurser eller fasta träningsgrupper.

I klubbens kalender (se startsidan) kan du se vilka aktiviteter som är inbokade på de olika planerna.

Om du har frågor eller idéer angående träning på klubben, kontakta TUF tuf@sthlmsavd.se

Icke medlem
Under senare år har vi sett ett ökat antal aktiva som tränar på klubben. På förekommen anledning vill vi påminna om att planerna är till för klubbens medlemmar. Vi medlemmar står tillsammans för kostnader och ansvar för hyra, el och utrustning. Du som använder dessa resurser bör alltså vara medlem i antingen SBKs Stockholmsavdelning eller Stockholms Hundungdom. För information om hur du blir medlem i Stockholmsavdelningen, se fliken medlem.

lokeagility